Blog Image

Evangelist Asbjørn Skjortnes og Pastor Leonid Filimonov

Fra den 14-17 august 2008 besøkte evangelist Asbjørn Skjortnes og pastor Leonid Filimonov Litauen og Ukraina.

Leonid Filimonov er pastor i en menighet i Yourmala i Latvia. Han har hjertet sitt i å nå nye mennesker med evangeliet og har blitt en døråpner for nådens evangelium både i Latvia, Litauen og Ukraina.

Det var med stor forventning vi dro for å besøke disse menighetene. Den første menigheten vi besøkte var en pinsemenighet i Vilnius i Litauen. Deretter besøkte vi menigheter i byene Slavuta og Peremishel. i Ukraina.

Fokuset i disse møtene har vært å forkynne Jesu fullbrakte verk på korset og over alt stadfestet Herren sitt nådes ord med de medfølgende tegn.

Cirka 30 personer ble frelst og mange vitnet om helbredelser.

På de stedene vi besøkte var det stor hunger og forventning til Herren. Det var herlig å merke den store gleden og begeistringen for evangeliet. Til sammen ble omkring 30 personer frelst og tillagt menighetene.

Veldig mange vitnet om helbredelse fra plager i rygg, nakke, hofter og ben. Flere svaksynte vitnet også om at de så klart etter forbønn.

Jeg vil også nevne en mann i menigheten i Slavuta , som var lammet i den ene siden og bevegelseshemmet Han vitnet om fullstendig helbredelse etter forbønn. Vi fryder oss over Guds nåde og uendelige godhet!