Blog Image

Evangelist Asbjørn Skjortnes forkynner evangeliet i Latvia

Asbjørn Skjortnes og team har igjen besøkt Latvia. Denne gangen besøkte vi de samme tre menighetene vi tidligere har besøkt i Jurmala, Kalnciems og Riga.. I tillegg besøkte vi en menighet i Eleja.

På alle stedene var det stor forventning til Herren, på grunn av alle de helbredelsene som har skjedd de tidligere gangene vi har vært på besøk. Derfor kom det også denne gangen mange syke på møtene. Det skjedde veldig mange helbredelser i hvert møte. Mange personer vitnet om helbredelser. Smerter i rygg, nakke, hode og mage forsvant. For korte ben vokste ut og rygger rettet seg opp. Etter forbønn vitnet også mange om at frykt og angst var blitt borte.

Først helbredet og deretter frelst.

Det gjorde også stort inntrykk å se hvordan ufrelste mennesker først opplevde å bli legt og deretter ville bli frelst.

Jeg vil spesielt nevne en dame i Eleja. Hun kom frem med store smerter i rygg, nakke og hadde store problemer med å løfte den ene armen. Hun ble momentant helbredet. Og når jeg spurte henne om hun også ville ta imot Jesus som sin frelser og Herre, sa hun uten å nøle ett bekreftende JA.

Det var også fantastisk å se igjen den mannen som ble helbredet sist vi var i Riga for parkingson`s sykdom. Da vi nå så han på nytt satt han helt rolig uten skjelvinger og leste Guds Ord og kunne fortelle at han fremdeles var frisk.

På søndag formiddagsmøtet i Jurmala var det en kvinne, som hadde store smerter i sitt ben og måtte ha hjelp frem til forbønn. Hun ble bedt for og pastor Leonid Filimonov fortalte noen timer etterpå at han hadde snakket med kvinnen. Hun var nå fullstendig helbredet. Alle smerter var borte og hun kunne gå på benet.

Det er fantastisk å se den responsen Guds nådes evangelium får blant syke og ikke troende mennesker! I juni måned reiser vi tilbake igjen til Latvia og har store forventninger til Herren om at stadig flere skal bli nådd med evangeliet. All ære til Herren Jesus!