Asbjørn Skjortnes forkynte frimodig Guds nådes evangelium i Latvia.

Det var mange sterke inntrykk fra denne kampanjen, som var i Jurmala og Kalnciems.

Pastor Leonid Filimonovs arrangerte møtene og hans menigheter følger opp alle de som har blitt frelst.

Vitnesbyrdene var mange av mennesker som ble både frelst og helbredet. Noe av det sterkeste jeg sitter igjen med, var vitnesbyrdet til en ateist, som kom inn på møtet i Jurmala. Mannen hadde aldri vært på et kristent møte før. Først ble han helbredet fra store smerter i ben og rygg, som han hadde hatt i mange år. Det ble han så overrasket og glad for, at han gav sitt hjerte til Jesus og ble frelst. Hans øyne strålte opp når han også vitnet om at Jesus hadde gitt ham fred i hjerte og sinn.

Mange syke ble bedt for under møtekampanjen i Latvia.

En kvinne ble båret inn på møtet i Kalnciems.

Jeg glemmer heller ikke en eldre kvinne som ble båret inn på møtet i Kalnciems, hun var lammet i begge bena. Etter forbønn, ble hun helbredet og kunne gå uten hjelp, deretter tok hun imot Jesus som sin personlige frelser.

En middelaldrende mann, som hadde sterkt nedsatt syn, vitnet om at han kunne se klart etter forbønn

En dame, med smerter i hoften etter en skade, opplevde fullstendig helbredelse og gikk normalt uten smerter etter forbønn.

Mange vitnet også om helbredelse fra nakkesmerter, ryggplager og flere opplevde at deres ben vokste ut. Gud stadfestet virkelig sitt nådes evangelium med tegn og under!

Som tidligere nevnt, reiser Asbjørn tilbake igjen og skal ha to kampanjer til i Latvia i løpet av høsten 2009.

Den første kampanjen er nå fra 6-8 november, den neste er fra 4-6 desember. Begge kampanjene er i samarbeid med pastor Leonid Filimonov og andre lokale menigheter. Din gave vil gå til disse kampanjene. Det koster en del både med leie av et større lokale i byen, samt annonsering og oppfølgings materiale. Dette er direkte investering i sjelers frelse!

Takk for din støtte og be sammen med oss om at evangeliet fortsatt når ut til de unådde slik at mange mennesker kan bli frelst. Europa skal bli frelst!

Vennlig hilsen

I tjenesten for Kristus til de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes