”For alt dette skjer for deres skyld, får at nåden, når den ved stadig flere har spredt seg utover, kan føre til takk i rikelig mål, til Guds ære” (2. Kor.4:15).

Paulus sier at når menneske opplever nåden, sprer den seg til stadig flere. Og det fører til takk i rikelig mål til Guds ære. Det er det som har skjedd i Latvia. Guds nådes evangelium når stadig flere mennesker. Under kampanjen vi hadde i Latvia i byene Jurmala og Kalnciems, så vi veldig mange mennesker frelst og helbredet. Også denne gangen samarbeidet vi med lokale menigheter og pastor Leonid Filimonov.

Mange ble frelst

Det er fantastisk å se den respons evangeliet får blant ufrelste mennesker. I hvert møte var det mange som gav til kjenne at de ville ta imot Jesus, som sin frelser. Flere opplevde også at de ble først helbredet og deretter frelst.

Flere døve fikk hørselen igjen.

Flere døve vitnet om at de kunne høre godt etter forbønn. Jeg vil spesielt nevne en eldre kvinne, som hadde vært døv i mange år. Kvinnen vitnet gledesstrålende om at hun kunne høre helt tydelig etter forbønn (se bildene).

Asbjørn Skjortnes ber for en døv kvinne under møtekampanjen i Latvia.

Kvinnen stråler av glede etter at hun har vitnet om at hun nå kan høre perfekt etter forbønn.

En annen kvinne vitnet om at hun ble kvitt alle smertene i sine ben, slik at hun klarte å gå helt normalt etter forbønn.Videre vitnet en mann begeistret om at alle smertene i nakken, skulderen og hånda ble borte etter forbønn (se bildet).

Her ser vi mannen vitne gledesstrålende om at alle smerter i skulder og hånd er borte. Etter mange år med lidelser, løfter hånden i været fullstendig helbredet. (Pastor Leonid Filimonov i forgrunnen på bildet.)

En stor mengde av mennesker med ryggproblemer og noen hadde også et ben, som var kortere enn det andre, vitnet om at bena hadde vokst ut og smertene var borte.

Latvia er virkelig åpent for evangeliet! Vi er veldig takknemlige for hva Herren gjør, Han skal ha all ære!

På nyåret planlegger vi flere kampanjer i Latvia og også kampanjer i Frankrike. Takk Gud for at vi får presentere Hans vidunderlige evangelium for de unådde! Vi ber og tror Gud for en stor innhøstning i Europa før Jesus kommer tilbake.

Vennlig hilsen

I tjenesten for Kristus til de unådde

Gunlaug og Asbjørn Skjortnes