Asbjørn Skjortnes forkynner frimodig Guds nådes evangelium i Latvia.

Evangelist Asbjørn Skjortnes besøkte igjen Latvia 28 – 31januar 2010. Han besøkte denne gangen menigheter i Dobele, Eleja, Kalnciems og Jurmala.

Fokuset i forkynnelsen var Guds nådes evangelium, at Jesus har gjort alt ferdig på korset og at frelse og helbredelse nå er tilgjengelig ved troen på Kristus.

Det var veldig kaldt i Latvia disse dagene og enkelte steder krøp temperaturen ned mot minus 30 grader. På grunn av dårlig økonomi til fyring, var det iskaldt i de fleste menighetslokalene. På tross av kulden, kom syke og ufrelste mennesker på møtene og 51 personer tok imot Jesus som sin frelser. Flere av disse var rusmisbrukere. Det var fantastisk å se Guds kjærlighet møte mennesker..

Asbjørn Skjortnes bad for mange syke og lidende mennesker i Latvia.

Mange vitnet også om helbredelser.

Veldig mange vitnet også om helbredelser. Mange vitnet om helbredelser fra smerter i nakke, rygg og ben. Flere opplevde også at ben som var for korte vokste ut.

En kvinne i Dobele var så dårlig til bens at hun brukte krykker, men etter forbønn gikk hun fullstendig helbredet ut av møtet uten disse krykkene. Pastorens frue i denne menigheten ble også helbredet fra store smerter i nakke og rygg og det ene benet som var for kort vokste ut slik at hun kunne gå normalt. Hun vitnet om at alle smertene nå var borte etter mange års lidelse. Vi opplevde virkelig Guds nåde og barmhjertighet til syke mennesker på denne turen.

Asbjørn Skjortnes fortsetter å reise til Latvia en helg i måneden, neste tur blir i slutten av februar. I tillegg skal han ha møter i Frankrike og Tyskland i april og til høsten blir det møter i Ukraina.

Be for disse møtene at fortsatt mennesker blir frelst og helbredet, slik at menighetene kan vokse. Europa hungrer og lengter etter Jesus!