Den store St. Barbara kirken i Aachen, der hvor alle møtene ble holdt.

Asbjørn Skjortnes forkynner frimodig evangeliet i St. Barbara kirken.

Evangelist Asbjørn Skjortnes besøkte fra 22-25 april 2010 den katolske St. Barbara kirken i Aachen. ( Kampanjen skulle ha startet noen dager tidligere, men på grunn av aske skyen fra Island, måtte flyturen utsettes).

Møtene hadde blitt godt publisert over hele byen på forhånd (Se bildet av plakaten under) og forventningene var store. Fokuset i forkynnelsen var at Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja til evig tid, at det Jesus gjorde i Bibelens dager gjør Han fremdeles i dag.

Møtene hadde blitt godt publisert på forhånd med plakater over hele byen.

Mange ble frelst og helbredet.

Responsen lot ikke vente på seg. I hvert møte ble flere mennesker frelst og mange vitnet om sterke helbredelser. Spesielt kan nevnes to kvinner som måtte få hjelp frem til forbønn. Begge var plaget av sterke smerter og leddgikt. Etter forbønn vitnet de om at alle smertene var borte og leddene var myke og bevegelige.

En mann vitnet om hvordan de krokete fingrene rettet seg ut og smertene forsvant ved forbønn. Mannen hadde i mange år hatt muskel- og leddsmerter. Nå var han fullstendig helbredet.

Veldig mange vitnet også om at rygg og nakkesmerter forsvant etter at forkorte ben vokste ut ved forbønn. Andre vitnet om at de først ble helbredet og deretter tok imot Jesus Kristus om frelser.

Gud stadfestet sitt Ord og åpenbarte Sin herlighet under denne kampanjen. All ære til Jesus! Be om en fortsatt stor innhøstning i Europa, slik at menighetene kan fortsette å vokse.