På bildet: Pastorene Nikoly Scevcha, Vladimir Archipou, Guntars Kokins fra New Life Church, Daugavpils og evangelist Asbjørn Skjortnes.

Evangelist Asbjørn Skjortnes besøkte igjen Latvia fra 27. til 29. august 2010. Han besøkte denne gangen menigheter i Jurmala og Daugavpils.

Et nytt bekjentskap var menigheten New Life Church i Daugavpils.

Pastorer i denne menigheten er Nikoly Scevcha og Vladimir Archipou og ungdomspastor Guntars Kokins.

Fokuset i forkynnelsen var kraften i evangeliet og Jesu fullbrakte verk på korset. Hensikten var å inspirere menigheten til å nå ut til de ikke troende med Guds nådes evangelium.

På bildet: Asbjørn Skjortnes underviser Guds ord under møtet i New Life Church, Daugavpils.

Selv om møtene var lagt opp til undervisning for de troende, ble likevel 20 personer frelst. Jesu medfølelse og kjærlighet til helbredelse ble også åpenbart i disse møtene og mange vitnet om helbredelser.

En mann vitnet om at han fikk hørselen tilbake etter forbønn. Flere vitnet om at de ble kvitt smerter i rygg, nakke og skuldre etter forbønn. Noen opplevde at ben, som var for korte vokste ut.

Menigheten har et stort barnearbeid der de deler ut mat og klær til barn som er i sosial nød. Også barn som ikke tilhører menigheten kan komme. Ved at menigheten praktiserer Guds kjærlighet, har dette også ført til at barnas foreldre kommer og blir frelst

Asbjørn Skjortnes vil fortsette å reise til Latvia en helg i måneden og i oktober måned reiser han til Ukraina. Be om fortsatt vekst for menighetene.